1.
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著書
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グルテンフリーベーカリー食品、グルテンフリーベストの実施、調整、ラベル (共著) 2018/06
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2.
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著書
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グルテンフリーベーカリー食品、グルテンフリーパスタとスナック (共著) 2018/05
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3.
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著書
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グルテンフリーベーカリー食品、その仕込と加工(3) (共著) 2018/04
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4.
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著書
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グルテンフリーベーカリー食品、その仕込と加工(2) (共著) 2018/03
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5.
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著書
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スギ・ヒノキ花粉アレルゲンに結合したN-グリカンの構造特性と免疫活性解析に向けた新技術 (共著) 2018/03
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6.
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著書
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雑豆微粉末を利用した高機能性パンの開発研究 (単著) 2018/03
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7.
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著書
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グルテンフリーベーカリー食品、その仕込と加工(1) (共著) 2018/02
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8.
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著書
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グルテンフリー食品用の各種素材(3) (共著) 2017/11
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9.
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著書
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グルテン不耐性,セリアック病,および小麦アレルギー (共著) 2017/11
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10.
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著書
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グルテンフリー食品用の各種素材(2) (共著) 2017/10
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11.
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著書
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「食べ物と健康 食品学・食品機能学・食品加工学」第3版 (共著) 2017/02
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12.
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著書
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『栄養化学イラストレイテッド 基礎栄養学』第3版 (共著) 2016/12
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13.
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著書
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『栄養化学イラストレイテッド演習版 基礎栄養学ノート』第3版 (共著) 2016/12
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14.
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著書
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食品学実験・実習 ー 食品分析・食品加工・食品鑑別・食の安全 ー (共著) 2015/09
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15.
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著書
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食事療法のための基本の生化学&栄養学「水溶性ビタミン」 (共著) 2015/07
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16.
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著書
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「食べ物と健康 食品学・食品機能学・食品加工学」第2版 (共著) 2012/03
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17.
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著書
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「食品学実験―基礎から応用まで―」 (共著) 2007/10
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18.
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著書
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「食の安全」 Is it safe to eat. (共著) 2006/10
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19.
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論文
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Convenient preparation of an antigenic oligosaccharide from white kidney bean powder: A useful plant oligosaccharide for synthesis of immunoactive glycopolymer. (共著) 2019/11
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20.
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論文
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Synthesis and preliminary evaluation of a neoglycopolymer carrying multivalent N-glycopeptide units, International Journal of Biological Macromolecules. (共著) 2019/11
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21.
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論文
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Synthesis of a novel glycopolymer carrying multivalent plant antigenic N-glycans. (共著) 2015/09
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22.
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論文
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Large-scale preparation of glycopeptides harboring the TF-antigen unit from royal jelly. (共著) 2014/05
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23.
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論文
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Large-Scale Preparation of Asn-Glycopeptide Carrying Structurally Homologous Antigenic N-Glycan. (共著) 2013/06
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24.
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論文
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Structural features of N-glycans of seaweed glycoproteins:
Predominant occurrence of high-mannose type N-glycans in marine plants. (共著) 2012/07
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25.
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論文
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N-glycans linked to glycoproteins in Japanese edible beans(Zatsu-mame):Natural resoueces for bioactive oligossaccharides. (共著) 2011/01
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26.
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論文
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Structural features and Immunological activity of N-glycans of seaweed glyco- proteins. (共著) 2011
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27.
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論文
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Indentification of royal jelly glycoprotein that carries unique complex type N-glycans harboring T-antigen(Galβ1-3GalNAc)unit. (共著) 2010/10
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28.
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論文
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Intracellular and extracellular free N-glycans produced by plant cells: Occurrence of unusual plant complex-type free N-glycans in extracellular speces. (共著) 2010/09
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29.
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論文
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Salt-adaptation of tabacco BY2 cells induces change in glycoform of N-glycans: Enhancement of exo- and endo-glycosidase activities by salt-adaptation. (共著) 2008/02
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30.
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論文
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Identification of royal jelly glycoprotein bearing N-glycans with T-antigen unit. (共著) 2007
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31.
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論文
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Processing pathway of N-glycan with T-antigen in Apis mellifera: Structural features of N-glycans synthesized in Apis mellifera. (共著) 2007
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32.
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論文
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Tumor antigen occurs in N-glycan of royal jelly glycoproteins:Honeybee cells synthesize T-antigen unit in N-glycan moiety (共著) 2006/10
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33.
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論文
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Glycoform analysis of Japanese cedar pollen allergen, Cry J l. (共著) 2005/09
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34.
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論文
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Role of major carbohydrates on Cry j1, the major allergen of Cryptomeria japonica. (共著) 2005
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35.
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論文
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Purification and characterization and characterization of a Co(Ⅱ)-sensitive α-mannosidase from Ginkgo biloba seeds. (共著) 2004/12
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36.
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論文
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Role of major oligo-saccharides on Cryjl in human immunoglobulin E and T cell responses. (共著) 2004/05
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37.
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論文
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Structural features of N-glycans linked to Glycoproteins from oil palm pollem, allergenic pollen. (共著) 2003/10
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38.
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論文
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350 kDa Royal jelly glycoprotein(Apisin), which stimulates proliferation of human monocyte, bears the β 1-3 galactosylated N-glycan: Analysis of the N-glycosylation site. (共著) 2003/09
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39.
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論文
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First evidence for occurrence of Gal β1-3GlcNAc β1-4Man unit in N-glycans of insect glycoprotein: β1-3Gal and β1-4 GlcNAc transferases are involved in N-glycan processing of royal jelly glycoproteins. (共著) 2003/08
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40.
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論文
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Antiviral activity of a hot water extract of black soy been against a human respiratory. (共著) 2003/06
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41.
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論文
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Functional Analysis of High-mannose Type N-Glycan of Jack bean α-mannosidase. (共著) 2003
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42.
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論文
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Occurrence of GalNAc β1-4 GlcNAc Unit in N-glycan of Royal Jelly glycoprotein. (共著) 2002/09
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43.
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論文
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Purification and characterization on 31-kDa palm pollen Glycoprotein (Ela g Bd 31K),which is recognized by IgE from palm pollinosis patoents. (共著) 2002/04
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44.
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論文
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Subcellular Localization of endo-β-N-acetyl-glucosaminidase and high-mannose and type free N-glycans in plant cell. (共著) 2002/02
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45.
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論文
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N-Linked oligosaccharides of glycoproteins from allergenic Gnkgo biloba pollen. (共著) 2000/09
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46.
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論文
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Structural Features of N-Glycans Linked to Royal Jelly Glycoproteins: Structures of high-mannose type, hybrid type, and biantennary type glycans. (共著) 2000
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47.
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論文
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ドジョウ体表粘質物から分離したKDN含有糖たんぱく質の性質と構造 (単著) 1995/03
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48.
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論文
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Charactarization of a deaminated neuraminic acid-containing glyco-protain from the skin mucus of the loach, Misgurnus anguillicaudatus. (共著) 1994/12
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49.
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論文
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A novel sialidase capable of cleaving 3-deoxy-D-glycero-D-galacto-2-nonulosonic acid(KDN). (共著) 1994/04
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50.
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論文
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ウナギ体表粘質物から分離したKDN含有糖タンパク質の性質と構造 (単著) 1992/03
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51.
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その他
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中高年女性の美と健康に!―ローヤルゼリー― (単著) 2012/06
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52.
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その他
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”豆粉”で栄養豊富 -パンやクッキー、うどんを開発 (単著) 2010/11
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53.
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その他
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低利用資源の栄養価値を見直す -ナルトビエイの調理法研究- (単著) 2009/09
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54.
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その他
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低利用資源の栄養価値を見直す -古代人の知恵に学ぶ「海藻」- (単著) 2009/08
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55.
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その他
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低利用資源の栄養価値を見直す -現代人の健康救う「雑豆」- (単著) 2009/07
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